Bonner Ave.

Premier Group of Companies Pattern

Bonner Basement Renovation

During early phases of our design-build stage, architects decided not to move the bulkheads in this basement, and instead let them inspire the potential design. The form of the custom entertainment center is derived from the asymmetrical nature of the existing space. A stunning charcoal grey stacked stone contrasts with the bright white custom entertainment center. This focal point includes entertainment for all ages, from TV, to the fireplace, and a bar. A live-edge wooden countertop adds warmth and texture.

Many hidden storage options within the entertainment system simplify keeping the room tidy as well. Luxury vinyl planks cover the floor, providing a light surface to balance the dark furniture atop. The planks are low maintenance and liquid resistant, perfect for entertaining! Our team identified these client needs as the project started: open floor plan, space for all ages, and organization options. Our design-build team stayed with this project until the final space was complete, creating this stunning space full of contrast, beautiful finishes and functional spots for the whole family. All of this was accomplished with a dedicated project team, who were determined to select appropriate materials and stay on schedule, allowing the household to enjoy their Premier basement quickly and within budget.

Project Highlights